ANLÆGGETS HISTORIE

Paton er en af de førende ukrainske producenter af svejseudstyr og -materialer og har en førende position blandt producenter på dette område i SNG.

Fabrikken fremstiller i øjeblikket mere end 30 modeller af svejseudstyr inden for områder som f.eks:

 • Svejsemaskiner (fra 150A til 630A);
 • Halvautomatiske svejsemaskiner (fra 160A til 630A);
 • Argonbue-invertere (fra 200A til 315A);
 • Luftplasmaskæreudstyr (fra 40 til 100A);
 • Digitale multifunktionsomformere (fra 250A til 350A).

Fabrikken har sin egen design- og teknologibase og produktionsfaciliteter, der er udstyret med udstyr af høj kvalitet til udvikling, produktion fra bunden af nye prøver af svejseudstyr og materialer, som ikke har nogen modparter i Ukraine.

Med 60 års produktionserfaring, en bred vifte af svejseudstyr og materialer af højeste kvalitet imødekommer vi behovene hos professionelle svejsere, både i Ukraine og i mere end 50 lande.

60 Brandets år PATON

1959

Etableringen af Eksperimentariet, på initiativ af B.Ye. Paton, som en af komponenterne i Electric Welding Institute, der omfattede instituttet, Research Design Office og Research Department.

I årenes løb har anlægget i høj grad udviklet nye teknologiske områder, der ikke kun muliggør produktion af individuelle enheder udviklet af instituttet og DKB, men også af nogle prøver i form af produktion i mindre skala. En af disse er den lille STSH-250 transformer, der er designet til installations- og reparationsarbejde.

1963

I 1963 producerede og begyndte fabrikken at forsyne Chelyabinsk Pipe Rolling Plant med specielt A 850- og A 943-udstyr til svejsning af rør med stor diameter, der blev brugt i Bukhara-Ural- og Druzhba-gasrørledningerne.

1964

I 1964 forsynede fabrikken Volgograd Tractor Factory med A 899-maskiner til svejsning af traktorbjælker. Det svejseudstyr, der blev produceret af forskningsanlægget, blev i disse år med succes udstillet på internationale udstillinger og messer i Bruxelles, New York, Marseille, Leipzig og på udstillingen om Sovjetunionens økonomiske resultater.

1969

Den 16. oktober 1969 udførte besætningen på rumfartøjet Soyuz-6, bestående af kosmonauterne V. Kubasov og G. Shonin, for første gang svejsning med elektronstråle, plasma og forbrugselektroder i kredsløb. Shonin, for første gang elektronstråle-, plasma- og forbrugselektrodesvejsning i kredsløb ved hjælp af den unikke Vulcan-installation, der var produceret på forsøgscentret.

1970

Mellem 1970 og 1972 blev der udviklet nye produktionsområder, hvilket gjorde det muligt at udvide udvalget af svejseudstyr betydeligt.

1972

I 1972 begyndte fabrikken at producere specialudstyr til landbruget.

1973

I 1973 begyndte produktionen af specielle VMG 5000 multi-stations ensrettere til skibsbygningsindustrien samt elektroslagge-, kontakt- og mikroplasmasvejseudstyr, som ikke blev produceret af andre fabrikker i USSR.

1975

I 1975 producerede fabrikken specielt “Araks”-udstyr til et sovjetisk-fransk videnskabeligt eksperiment i rummet mellem øen Kerguelen i Frankrig og landsbyen Sogra i den nordlige del af Sovjetunionen ved hjælp af en “Eridan”-raket.

Fabrikkens tre produkter: VMG 5000 ensretter, A1114M halvautomatisk og STSH-250 transformer blev tildelt det statslige kvalitetsmærke.

1976-1978

Mellem 1976 og 1978 producerede og leverede fabrikken med succes proceslinjen U-851 til svejsning af rammer til ZIL-fabrikken, Chartsyzsk Pipe Plant U 901 til opsamling og svejsning af flerlagsrørsamlinger med stor diameter, Kharkiv Tractor Plant UD 133 til svejsning af T-150 serielle traktorenheder.

1975-1980

Mellem 1975 og 1980 leverede fabrikken mere end 50 sæt svejseudstyr til Japan, Sverige, Tyskland og USA. Bilgiganterne blev faste forbrugere: VAZ, ZIL og KAMAZ.

1979

I 1979 producerede anlægget en unik ‘Evaporator’-installation til termisk fordampning af metaller og tyndfilmsbelægninger ombord på ‘Salyut-6’-rumkomplekset i vægtløshed og havvakuum på en række prøver lavet af strukturelle materialer.

Dette vigtige eksperiment har endnu en gang bekræftet forsknings- og produktionskomplekset EEZ’s overlegenhed. EA Paton, som samler forskere, designere og producenter.

1980

I 1980 blev et helt kompleks af specielt svejseudstyr til mekanisering af svejsearbejde og kontrol af operationer i produktionen af flerlagsrør fremstillet og leveret til Viksun Pipe Plant.

Endnu et statsligt kvalitetsmærke blev tildelt A 550 elektroslaggesvejsemaskinerne.

På den internationale messe i Leipzig vandt USh 118 elektroslaggestøbeanlægget en guldmedalje.

En gruppe IEZ- og DKB-specialister samt fabriksdirektøren GB Asoyants modtog USSR State Scientific and Technical Award for indførelsen af installationer og specielle kraftige strømforsyninger til plasmaomsmeltning i mange store fabrikker.

Svejseudstyret sælges med succes til Zhdanovtyazhmash, Khartsyzsk wire-rope plant, Volgograd Atommash, Kuibyshev valve plant og andre virksomheder.

Svejseudstyr og reservedelssæt leveres til Østrig, Ungarn og Canada på bestilling af udenlandske handelsorganisationer.

1984

Den 3. januar 1984 blev IEZ’s videnskabelige og tekniske kompleks for betydelige bidrag til udviklingen af videnskab og teknologi inden for svejsning og speciel elektrometallurgi. EO Paton, som omfatter forskningsafdelingen, tildelt Oktoberrevolutionens Orden.

I juli 1984 var kosmonauterne Svitlana Savitskaya og Volodymyr Yanibekov i Salyut-7-komplekset i det åbne rum i 3 timer for første gang i verden. I 35 minutter udførte de med succes skære-, svejse-, lodde- og sprøjteoperationer på metalplader ved hjælp af en bærbar URI-elektronstråleenhed fremstillet af Experimental Plant.

1985

I 1985 blev Intersectoral Science and Technology Complex (ISTC) etableret, som omfatter forskningsafdelingen.

1988

I 1988 blev Intersectoral Science and Technology Complex (ISTC) etableret, som omfatter forskningsafdelingen.

1990-2000

De sværeste år i forsøgsværkets historie. Unionens opløsning påvirkede i høj grad industrien i alle unionsrepublikker, herunder Ukraine. Efterspørgslen efter unikke installationer til forskellige svejsemetoder faldt markant, og fabrikken reducerede produktionen betydeligt.

Vi var nødt til at forlade en stor del af fabrikken. Alt udstyr blev transporteret til hovedfabrikken. Ikke desto mindre fortsatte fabrikken med at producere nye EEZ- og DKB-løsninger, men allerede under faktiske ordrer fra forbrugere i SNG-landene.

I slutningen af 1990’erne kom der gang i industriproduktionen og byggeriet igen. Efterspørgslen efter strømforsyninger til forskellige svejsemetoder voksede hurtigt.

Det blev besluttet at beherske produktionen af de mest populære transformere, ensrettere og halvautomatiske enheder. Fabrikken udviklede og mestrede selv produktion i lille skala af transformere af typen STSh til strømstyrker på 250, 315 og 400 ampere, ensrettere af typen VD til strømstyrker på 250, 315 og 400 ampere og moderniserede halvautomatiske enheder til strømstyrker på 180, 250 og 315 ampere.

2000-2010

I begyndelsen af det 21. århundrede afsluttede WSE udviklingen af USGD-lysbuestabiliseringsenheden, som forbedrer AC-svejseprocessen betydeligt og gør det muligt at svejse aluminiumslegeringer med lav tykkelse ved hjælp af en transformer som strømkilde.

Fabrikspersonalet færdiggjorde de serielle STSh-transformere og installerede SRS-lysbueforbrændingsstabilisatorer i dem. VD-ensretterne blev forsynet med muligheden for at installere to små blokke for at forbedre lysbuens excitation og eliminere elektrodeklæbning ved svejsning med lave kantstrømme, ikke kun på rør, men også på andre metalkonstruktioner.

Det halvautomatiske udstyr er blevet væsentligt opgraderet, og produktionen er blevet introduceret i to versioner: strømforsyningen i samme hus som fremføringsmekanismen, mens ensretteren og fremføringsenheden er fremstillet separat.

2006

Indtil videre har fabrikken, under hensyntagen til fremkomsten af inverterstrømforsyninger på internationale markeder, hovedsageligt til manuel lysbuesvejsning, dannet en gruppe medarbejdere og instrueret dem i at udvikle og begynde at fremstille inverterudstyr.

2008

I 2008 producerede fabrikken allerede små partier af invertere til manuel lysbuesvejsning til strømstyrker på 120, 160 og 200 ampere i tre modifikationer.

2013

I 2013 leverede fabrikken specialordrer på udstyr til lysbuesvejsning, overfladebehandling og omsmeltning af elektroslagge.

2013 Ikke alene bliver konventionelle strømforsyninger mere effektive, men inverterkilder er ikke længere udelukkende til manuel lysbuesvejsning i store mængder.

I overensstemmelse med specialordrer er produktionen af kraftige strømforsyninger til elektroslaggesvejsning og omsmeltning ved strømstyrker på 3.000, 6.000 og 10.000 ampere blevet genoptaget, samt tre traktortyper til neddykket lysbue- og rørtrådssvejsning ved strømstyrker på op til 1.000 ampere. Som strømforsyning til traktorer udvikler og implementerer fabrikken VSU-universalensrettere til strømstyrker på 630 og 1200 ampere.

Landet genoptager arbejdet på anlæg til produktion af metalkonstruktioner, byggefirmaer, som i vid udstrækning anvendes lysbuesvejsning.

Som et resultat mestrede anlægget i 2013 produktionen af multi-purpose ensrettere til 630 og 1.200 ampere strømme og til installations- og reparationsarbejde og øgede produktionen af inverterudstyr betydeligt.

2014

I 2014 afsluttede fabrikken produktionen af unikke svejseenheder til 4 turbinerotorer til Kharkiv-organisationen ‘Turboatom’.

Enhederne blev udviklet af instituttets designkontor og blev sammen med installationen implementeret med succes hos Turboatom.

2015

Siden begyndelsen af 2015 har fabrikken genoptaget udviklingsarbejdet inden for svejseudstyr.

Fra maj 2015 begyndte serieproduktionen af RBP-304 ballastreostater til styring af svejsestrøm under multistationssvejsning med Paton-ensrettere. På den anden side blev VDU-6303P og VDU-1202P universelle svejseensrettere, designet til automatisk og halvautomatisk svejsning i beskyttelsesgasser og under flux, samt manuel lysbuesvejsning med kunstige elektroder af alle typer, introduceret fra juni 2015. Trinløs justering af svejsespænding og -strøm udføres ved hjælp af et elektronisk kontrolsystem. Når de er udstyret med ballastreostater, kan disse ensrettere bruges som strømforsyninger til flere stationer.

Også i begyndelsen af maj 2015. Sammen med instituttets State Design Bureau indgik fabrikken en kontrakt med Ukrspetsexport om at udvikle og fremstille et parti svejseudstyr til tropisk klima med forbedrede egenskaber og øget pålidelighed.

Model VS-650 SR svejseensrettere komplet med BP-608-enheder samt VDI-200R inverterensrettere blev testet og sendt til brug på et skibsværft i Sydøstasien (Myanmar).

I juni 2015 blev den første serie af nye “PATON”-svejseomformere lanceret. “ECO”-serien. “ECO”-serien står for miljøvenlighed og økonomi. De vigtigste fordele ved disse enheder er de små vægt- og størrelsesparametre og evnen til at arbejde med svage (dinglende) netværk, hvilket er vigtigt, når man vælger en svejser til husholdningsbrug. På trods af princippet om omfattende økonomi, der blev brugt i udviklingen af ‘ECO’-serien, er disse enheder udelukkende udstyret med elektroniske komponenter og mekaniske moduler af høj kvalitet. ECO-serien er designet til manuel lysbuesvejsning med en elektrode tilsluttet lysnettet (220 V) og består af tre modeller til svejsestrømme på 160 A, 200 A og 250 A ved 40 % belastning.

I oktober 2015 indtog fabrikken den førende position i TOP 5-salget i Epicenter K-netværket. Siden april 2015 er der blevet produceret svejsere på månedsbasis, som udelukkende præsenteres i den største hypermarkedsdetailkæde i Ukraine, Epicenter K, under mærket EVO. Fabrikkens produkter konkurrerer med succes med andre udenlandske producenter og fortrænger endda kinesiske producenter af svejseudstyr, når det gælder “pris-kvalitet”. De vigtigste årsager til den stabile kundeinteresse i TM EVO-fabrikkens udstyr er:

 • indenlandsk produktion (fremstillet i Ukraine),
 • tilpasning af driften af udstyr ved reduceret netspænding (fra 170 V),
 • Garantiperioden er 2 år,
 • konkurrencedygtig pris.

I begyndelsen af november 2015 leverede fabrikken svejseudstyr til ombygningen af bilfabrikken CKD Kutná Hora as Group of Companies (Czech Republic) – SCB Foundry, som er en af de største producenter af støbte produkter af høj kvalitet i Europa. CKD Kutná Hora har en kreditvurdering på AAA (Excelentní) og er en af de 100 mest stabile virksomheder i Tjekkiet. Flåden af specialiseret støbeudstyr i CKD Kutná Hora as Group of Companies er suppleret med PATON svejseudstyr:

 • VDU-1202P universal svejseretter – til høvling af kulelektroder i støberiprodukter,
 • VDM-1202P multistationssvejseensrettere komplet med RBP 302 ballastreostater – til multistationssvejsning med elektroder op til 5 mm i diameter af forskellige metalkonstruktioner til produktion af jernbanevogne og lokomotiver,
 • VS-650SR svejseensrettere – til svejsning i CO2-miljø af forskellige godsvognskonstruktioner,
 • VS-650SR svejseretter komplet med RBP 302 ballastreostater – til flerpunktssvejsning med elektroder op til 5 mm,
 • PS-351.2 halvautomatiske svejsemaskiner og ADI-200S argonbueinvertere – til et reparationsværksted på en bilfabrik.

I december 2015 vil fabrikken begynde at producere fuldt digitale svejseinvertere i VDI Professional-serien samt de halvautomatiske svejsemaskiner PSI-250S og PSI-250R med et nyt kontrolpanel og digital parameterstyring. Det digitale kontrolpanel giver svejseren mulighed for nemt og præcist at vælge svejsetilstand og justere svejseprocessens parametre, fra den grundlæggende svejsestrømværdi til præcise indstillinger for strømspændingskarakteristik, hot-start-niveau, strømstyrke i pulstilstand osv.

2016

I begyndelsen af 2016 vil fabrikken gennemføre en maskinbygningskontrakt med DKB-instituttet om udvikling og produktion af specialudstyr til elektroslaggesvejsning af metaller med en tykkelse på op til 450 mm. Som en del af projektarbejdet er specialisterne i gang med at udvikle en serie specialiseret svejseudstyr: A-535 svejsemaskiner komplet med TSHS 1000-3 svejsetransformere. Med dette projekt genoptager fabrikken udviklingen og produktionen af specialiseret elektroslaggesvejseudstyr, som efterspørges af store industrivirksomheder.

I marts 2016 afsluttede fabrikken arbejdet på en specialiseret argonbueinverter til kontinuerlig svejsning af metaller i forskellige tykkelser. Den digitale ADI-230P gør det muligt at svejse vanskelige metalstrukturer af forskellige tykkelser med en kontinuerlig svejsning samt at programmere seks svejsestrømvariationer – fra 12 til 230 A.

I marts 2016 begyndte fabrikken også at levere to nye modeller af svejseudstyr til Epicenter K-forhandlere under COMPASS-brandet:

 • COMPASS IWM-200 inverter-svejsemaskine til manuel DC-lysbuesvejsning,
 • COMPASS CWM-200 inverter-kombinationssvejser i enkeltstationsdesign til manuel lysbuesvejsning, argonlysbuesvejsning og halvautomatisk svejsning i et beskyttelsesgasmiljø med jævnstrøm.

I begyndelsen af april 2016. DZZU IEZ dem. EO Paton producerer elektroder af de mest populære mærker efter den klassiske opskrift: ANO-21, ANO-36, ANO-4, ANO 13/45, UONI 13/55, MR-3, specialelektroder til overfladebehandling af mærke T-590, støbejernssvejsning TsCh-4, til svejsning af højlegeret stål OZL-8 og TsL-11, samt elektroder i Elite-serien i henhold til den forbedrede blanding fra E.O. Electric Welding Institute. Paton: Elite ANO-36, Elite MD6013, Elite ANO 21.

I slutningen af april vil fabrikken have afsluttet den anden kontrakt om udvikling af specialudstyr til elektroslaggesvejsning af produkter med en tykkelse på op til 200 mm. Specialisterne har udviklet et parti specialiseret svejseudstyr: Den selvkørende svejsemaskine ASH115 sammen med VDU-1202P svejseensrettere som strømkilder bruges med succes til at svejse tanke og metalkonstruktioner i bygninger.

I april 2016 vil VDI-160E svejseinverterne blive leveret til Polen til et distributionsfirma, der planlægger at introducere PATON-udstyr på de europæiske markeder, herunder Tjekkiet, Litauen, Letland, Moldova og andre lande. Der sælges mere end 100 enheder om måneden på det georgiske marked, der er etableret et servicecenter, og der er forhandlinger i gang om at levere PATON-produkter til Armenien og Aserbajdsjan gennem det georgiske distributionsnetværk.

I juli 2016 vil fabrikken levere det første parti svejseinvertere til Korea til et distributionsfirma, der planlægger at introducere PATON-udstyr på markeder i Korea og andre lande i Asien-Stillehavsområdet.

I september 2016. Fabrikken afsluttede udviklingsarbejdet og startede serieproduktion af en række inverterbaserede enkelt- og dobbeltkernede halvautomatiske svejsemaskiner af PSI-typen, designet til manuel lysbuesvejsning (RDS “MMA”).

I oktober 2016 afsluttede DZZU IEZ dem. EO Paton afsluttede et projekt for Ukroboronservice for at skabe et automatisk mørtelkoordineringssystem. Afdelingens team af specialister afsluttede arbejdet på rekordtid – 1 måned, og projektet blev præsenteret på den 13. internationale specialiserede udstilling “Våben og sikkerhed – 2016”, fra 11.-14. oktober 2016 i det internationale udstillingscenter.

Fra 1. oktober 2016 åbner den nye PATON-butik i Dnipro – et af de største industrielle, økonomiske og transportmæssige centre i Ukraine.

Fra november 2016 begynder fabrikken masseproduktion af en ny model af halvautomatiske inverter-svejsemaskiner – PSI-150S. PATON PSI-150S inverter digitale halvautomatiske svejsemaskiner i enkeltkomponentdesign er designet til manuel lysbuesvejsning (RDS “MMA”), argonbuesvejsning (ARG “TIG”) og halvautomatisk svejsning (PA “MIG / MAG”) i beskyttelsesgasmiljø og blandinger af fast sammensætning. En særlig egenskab ved denne model er, at kontrolpanelet til enhedens trådfremføringsenhed er digitalt.

2017

I januar 2017 afsluttede DZZU IEZ them. EO Paton afsluttet udviklingen af prototyper af BP-5 og BP-15-4 stand-alone trådbokse til PATONs serie af Professional Series svejseinvertere. Denne udvikling giver svejserne mulighed for fuldt ud at udnytte det potentiale, der ligger i denne serie af udstyr. I slutningen af januar vil der desuden blive udviklet en prototype af et topmoderne anlæg til mikroplasmasprøjtning af pulvermaterialer på overfladen af produkter, der kræver forbedrede driftsbetingelser med hensyn til slid- og korrosionsbestandighed, samt til renovering af slidte overflader og specielle belægninger.

I begyndelsen af 2017 købte fabrikken højteknologisk TRUMPF-udstyr og startede et produktionsområde til svejseudstyrshuse, efterfulgt af en pulverlakeringslinje i marts. Introduktionen af et internt produktionsområde til kabinetter vil ikke kun reducere omkostningerne til hele linjen af PATON-mærket svejseudstyr betydeligt, men vil også etablere produktionen af metalprodukter til andre sektorer i den ukrainske økonomi, nemlig:

 • instrumentfremstilling,mindre ingeniørarbejde,
 • produktion af dele til jernbanevogne,
 • konstruktion (tagplader),
 • møbler (pansrede døre og andre metalstrukturer),
 • laboratorieudstyr (stativer, skabe, hylder, borde osv.),
 • Bolig og forsyning (elektriske paneler og forsyningsudstyr).

Det elektriske svejseinstituts forsøgsanlæg, der er opkaldt efter EO Paton, fortsætter Paton-skolens tradition med at knytte tættere bånd til industrien.

Fabrikkens motto: pålidelighed, kvalitet, tradition, hjælper nu med at finde pålidelige forbindelser med forbrugere af svejseudstyr.

Mange års erfaring med fremstilling af unikke anlæg og strømforsyninger til forskellige svejsemetoder gør det muligt for fabrikkens medarbejdere at se på fremtiden med optimisme, for uden svejsning er ingen industriel produktion mulig.

Paton-udstyr vil altid være efterspurgt af forbrugere, ikke kun i Ukraine.

2018

I 2018 blev produkterne opgraderet: opdaterede versioner af ESO-serien af invertersvejsere, PSI fra Standard-serien og PSI-315 PRO-380V blev sat i serieproduktion.

I april 2018 afsluttede fabrikken certificeringen af PATON™-svejseelektroder til salg på de europæiske markeder. Det opnåede CE-certifikat gør det muligt for fabrikken frit at levere disse produkter til de 25 lande i den fælles økonomiske zone samt til lande, der anerkender europæisk certificering.

Serieproduktion af et nyt stykke udstyr – PATON ™ BAO-7 stand-alone køleenhed, hvis hovedformål er at levere køling af høj kvalitet og cirkulere kølevæsken i et lukket system, når der arbejdes med svejseudstyr.

Som en del af eksportstrategien bliver PATON проду’s produkter præsenteret på de internationale udstillinger Industrial Spring i Kielce Trade Fair (Polen) og XVII International Industrial Forum i Kiev.

Med hensyn til produktion af klassisk svejseudstyr har forsøgsfabrikken med succes implementeret et projekt om at levere 5000 ampere svejsekilder (VMG-5000) til en række førende ukrainske virksomheder inden for minedrift og metallurgisk industri.

2019

VDI MINI-, ESO- og PRO-serierne blev opgraderet, hvilket resulterede i, at enhederne øgede deres ydeevne, når de fik strøm fra en svækket strømforsyning, og den professionelle serie fik et LCD-display med en flersproget grænseflade for nem konfiguration. Udvikling og produktion af den første batch (efter forudgående kundeordre) af fjernbetjeningsenheder til VDI PRO-serien med 300 ampere svejsestrøm, hvilket øger udstyrets bekvemmelighed og effektivitet og svejserens mobilitet betydeligt.

Et kvalitativt forbedret og udvidet komplet sæt af PATON на halvautomatiske maskiner – ud over en halvautomatisk brænder og kabel med jordklemme er der tilføjet et svejsekabel med elektrodeholder til standardleveringssættet, og den professionelle serie af halvautomatiske maskiner er udstyret med Abicor Binzel-tilbehør.

Serieproduktionen af den nye kraftige PATON Д VDI-500 inverterensretter med en nominel svejsestrøm på op til 500 ampere – den første i en planlagt serie af kraftige inverterenheder til 500/630/1200 ampere – er begyndt.

PATON™-elektrodeproduktionen er certificeret i henhold til den internationale ISO 9001:2015-standard, hvilket bekræfter, at fabrikken nøje overholder kvalitetsstyringsprincipperne i sit arbejde, såsom kundeorientering, lederskab, medarbejdermotivation, procestilgang og løbende forbedringer.

PATON™-produkter fremvises på internationale udstillinger: XVIII International Industrial Forum (Kiev, Ukraine) og MacTech 2019 (Cairo, Egypten). Inden for rammerne af XVIII International Industrial Forum fungerede fabrikken som partner i XIII Welding Competition og leverede udstyr – det nyeste PATON™ ADI-200 PRO AC/DC argonbuesvejseudstyr og anden konkurrencesupport i 141-metoden / GTAW-kategorien.

2020

Årene 2020-2021 har været et år med fornyelse og innovation for Paton International. Patons R&D-center og produktion udvikler, tester og lancerer nu nye udstyrsmodeller og udvider sortimentet af industrielt udstyr. Der er den nye PRO-630 inverter, StandardMig-270, 350 halvautomatiske maskiner, ProTIG-315 AC/DC argon arc inverter, StandardCUT-100 og ProCut-40 luftplasmaskæremaskiner. halvautomatiske maskiner med mulighed for væskekøling samt omfattende svejseløsninger.

2021

I 2021 blev enhedernes udseende og Paton-logoet fuldstændig ændret på grund af udvidelsen af markeder og eksportorientering. Nye markeder blev vundet, nemlig Australien og Spanien. De Forenede Arabiske Emirater og andre.

I 2021 vil Patons forsknings- og udviklingscenter begynde at arbejde på robotteknologi til svejseudstyr, synergistyret udstyr og generelt forbedre og øge funktionaliteten af svejseudstyr.

Allerede i november 2021 blev den første ukrainske kollaborative robot udviklet i samarbejde med Qweedo Robotics præsenteret, hvilket øger produktiviteten, kvaliteten og nøjagtigheden af svejsninger betydeligt.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?